Ontdek hoe zakenreizen zou moeten zijn

Zakenreizigers

Reizen voor zaken is leuk, maar kost ook veel tijd en energie. In de meeste gevallen verspilt u waardevolle tijd aan het vinden en boeken van de juiste reis, aan het wachten op uw vlucht of aan het zoeken van de beste route naar uw afspraak. Heeft u zich wel eens afgevraagd of er geen eenvoudigere manier is om te reizen voor zaken?

 

Maak zakenreizen makkelijker en leuker

We presenteren TripSource®, uw perfecte reispartner. Krijg overal en altijd toegang tot alle details van uw reis. Selecteer uit miljoenen mogelijkheden het beste hotel voor uw reis. Gewoon wanneer dat u het beste uitkomt. Met realtime vluchtwaarschuwingen reageert u snel op wijzigingen. Of neemt u bij vertraging gewoon nog een kop koffie. En er is zoveel meer dat TripSource® voor u kan doen om uw reis makkelijker én leuker te maken.

 

We staan altijd voor u klaar

Slimme technologie is niet het enige wat we te bieden hebben. Daarom is het goed om te weten dat u nooit alleen bent. Onze ervaren reisagenten zijn er altijd om u te helpen met meer complexe reizen. In geval van nood zorgen wij ervoor dat u uw reis veilig kunt voortzetten: of dit nou verder is naar uw volgende bestemming of terug naar huis, familie en vrienden.

Samen helpen we u slimmer te reizen en meer te bereiken.

Neem contact op

88%

van de reizigers zou graag de mogelijkheid hebben om hun favoriete content in één app te raadplegen. Als u ook zo’n reiziger bent, is TripSource precies wat u zoekt. Meer informatie

Source: Travelport, End Traveler Mobile Research (2017)